söndag 17 januari 2010

Helgens firande



Så då var helgens firande över, var har helgen tagit vägen eller ska vi säga var har dessa hundra dagar tagit vägen?
Vi fick besök igår, mormor&morfar och farmor&farfar kom hit på middag. Ludvig är inte så medveten om vad det är vi firar, han pratar mest om att han hoppas att han snart blir av med sin förkylning ( han nyser och det tror han är förkylning) och att hans tabletter hjälper mot det och så pratar han om kissebakterierna att de snart också måste bort ( de är borta). Vi låter han tro det han tror, det är inte så mycket idé att försöka förklara för mycket för honom, det oroar mer än det hjälper.

Barcelona spelade igår och Kristian tog på sin "matchtröja" och Ludvig tittade på honom och skruvade på sig och frågade vad vi skulle göra, ska vi heja på bacelona idag :-) Kristian var då tvungen att gå upp och hämta Ludvigs tröja och sen när morfar kom så hade han sin på sig. Uppklädda dagen till ära :-)

Idag har farbror, faster och kusinerna varit och hälsat på och det gick jättebra. Ludvig pratade på och skrattade glatt, han är kanske inte med helt och hållet i leken men han är närvarande i varje fall. Litet steg i taget, behöver nog träffa jämnåriga för att komma tillbaks till det sociala livet.
Jag bakade nya semlor idag som vi hade till fikat :-)

Imorgon är det ny vecka igen och på tisdag ska vi träffa neurologen och jag tror vi hör minst fem gånger per dag, vad ska vi göra på tisdag, ska vi ta bilen, vem ska vi träffa :-) Han har svaren själv men måste få det bekräftat. Han ser framemot det läkarbesöket.

2 kommentarer:

  1. Åh va gott med semlor! Och hembakade dessutom...

    SvaraRadera
  2. Låter som en trevlig helg! Mums vad gott med hembakta semlor. Får se om vi orkar baka någon dag...
    Blev lite nyfiken på vad ni har för neurolog?
    Kram

    SvaraRadera