lördag 10 april 2010

Lördagen som bara rusade förbi



Kristian och Nora kom och hämtade oss och så körde vi hem och åt frukost, därefter kom farmor och farfar på besök. De kom hem från sin semester igår kväll och ville komma och se hur det var med sjuklingarna.
När de hade kört så körde jag till apoteket och hämtade ut medicin till Ludvig, kändes som om halva stan behövde hämta ut medicin just idag, fy vad folk där var.

Vi hade lovat Ludvig att vi skulle grilla idag men innan vi kan grilla så behöver vi köpa en ny grill och tiden hemma är inte så stor så, tänk snabbt mamma, vad gör vi? Vi hade ju lovat och jag hade tagit fram fläskfilé som skulle grillas. Hmm, engångsgrill är kanske inte det bästa att grilla det på så det fick bli korv med bröd till en försenad lunch 14.30 :-)
Ludvig var helnöjd när han fick vara med och tända grillen och det var ju det som var poängen, att glädja honom. Grannarna kom in och åt korv med oss.
Fläskfilén fick bli en gryta till middagen istället.



Nu är vi tillbaka på sjukhuset, jag och Ludvig. Kristian stannar hemma och får se den viktiga matchen ikväll, Real Madrid och Barcelona.

Pratade med kvällssköterskan om antibiotikan och hon frågade om vi hade hört något om hur länge och när jag sa att vi bara hade hört att det skulle vara tills vidare så sa hon, länge hade hon hört. Jag frågade om hon trodde att man kunde gå över till tabletter men det kan man inte utan han måste ha det intravenöst. Suck, där rök hoppet om att vi kommer hem i början av veckan. Fast hoppet är det sista som överger oss, läkaren sa igår att han i varje fall skulle ha den över helgen och sen får vi se vad de nya proverna säger och sen ska vi till Lund på onsdag.

Nora har fortfarande lite feber, är snorig och hostig. Man märker inte så mycket på henne att hon är sjuk, hon springer omkring och busar som vanligt. Man hör det på henne, hon är hes och det låter jobbigt när hon äter.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar