söndag 4 april 2010

Tomt och ensamt

Det börjar kännas riktigt tomt och ensamt här hemma på kvällarna nu. Kristian sover fortfarande med Ludvig på sjukhuset och jag och Nora sover här hemma.

Idag åkte vi och hämtade dem strax efter åtta sen körde vi hem och åt frukost tillsammans. Dagen har varit fruktansvärt mörk och regnig så det har inte bättrat på humöret precis.
Ludvig har varit riktigt rastlös och inte kunnat göra någonting en längre stund.
Vi skulle få besök men tyvärr hade barnen i den familjen träffat andra barn med vattenkoppor så vi hoppade över besöket.
Jag och barnen bakade kärleksmums, måste ju göra något för att få tiden att gå :-) och sen är det ju faktiskt ganska gott med kakor, inte så hälsosamt men vad gör det?

Strax innan fyra körde vi in till sjukhuset för att få mediciner och så träffade vi hormonläkaren. De skulle minska hans dos nu, vi skulle tredubbla den ett tag till men han skulle få det i kapslar som vanligt igen. Nu när han har haft det intravenöst så har han haft tio gånger så mycket än vanligt men doktor J sa att han inte var så stressad mer och han har ingen feber så vi minskar och ser vad som händer.

Därefter åkte vi hem och lagade middag, drack kaffe och tittade lite på barnprogram. Sen var det dags att köra in igen.
Dagen har gått lite bättre idag, det är som om han är med på hur dagarna ser ut nu. Allt tar lite tid för honom att uppfatta och greppa.
Lagom till vi är utskrivna så är han säkert helt med på noterna och då är det dags att ändra igen men jaja, det får vi ta då.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar